Kurstyp: Öppet seminarium/Nätverksträff
Datum: 9 september 2020
Kursavgift: 2450 kr exkl.moms på plats (1225 kr exkl..moms via Teams)
Plats: Kvadrat Stockholm, Kungsbro plan 3A, 1 tr, Stockholm
Anmälan: Senast den 31 augusti 2020

 

Går det att styra komplexa uppdrag

mot mål och resultat?

– Vad säger forskningen?

Det går mode i olika styrformer. Mål- och resultatstyrning har länge varit populärt och nu diskuteras även tillitsbaserad styrning. Men hur effektiva är dessa styrformer egentligen? Är det trender mer än vetenskap som avgör hur vi styr?

Vi har bjudit in Susanna Alexius som är docent i företagsekonomi och verksam vid Stockholms centrum för forskning om offentlig sektor vid Stockholms Universitet och Handelshögskolan i Stockholm. Hennes forskning handlar om moderna styrideal och styrformer.

Susanna kommer att berätta om sin forskning med ett praktiskt perspektiv och tillsammans med oss diskutera hur styrningens utformning bättre kan baseras på fakta och vetenskapligt stöd.

Missa inte detta! Var beredd på att få ta del av nya perspektiv och tankar.

Kaffe och smörgås serveras från kl 09.00. Programmet börjar kl 09.30 och vi avslutar senast kl 15.30. Lunch och eftermiddagsfika ingår självklart också i priset. Vi kommer att live-sända Susanna Alexius föreläsning via Microsoft Teams men inte de följande gruppdiskussionerna. Om du vill delta via Teams är kursavgiften reducerad till 1225 kr exkl. moms. 

Varmt Välkomna!

Lennart Wittberg, Inger Sohlberg, Helene Ersson, Siv Liedholm

Kursanmälan - Öppet seminarium den 9 september: Går det att styra komplexa uppdrag mot mål och resultat?

Vänligen fyll i formuläret nedan.

Faktureringsuppgifter

Deltagare

Tack av rang