Kurstyp: Öppet seminarium/Nätverksträff
Datum: 14 oktober i Stockholm
Kursavgift: 2450 kr exkl. moms på plats (1225 kr exkl. moms via Teams)
Plats: Kvadrat, Kungsbro plan 3A i Stockholm
Anmälan: Senast den 7 oktober 2020

Digitalisering och styrning – med sikte på framtiden!

Hur ser framtiden ut? När samhället förändras behöver offentlig sektor förändras för att kunna utföra sitt uppdrag effektivt och ändamålsenligt. Vi har bjudit in Bo Dahlbom, professor i IT vid Göteborgs universitet och mångårig rådgivare till regeringen i IT-politiska frågor.

Bo kommer att inleda dagen med att föreläsa om digitaliseringen som samhällsförändring. Vi ska därefter diskutera om och på vilket sätt den här förändringen påverkar organisering, ledning och styrning av offentlig sektor? Hur kan offentlig sektor dra nytta av delningsekonomin? Hur kan medborgare och företags resursstrukturer användas på ett smartare sätt i offentliga tjänster? Vi vänder och vrider på de här frågeställningarna tillsammans och avslutar med en gemensam diskussion med Bo Dahlbom.

Kaffe och smörgås serveras från kl 9. Programmet börjar kl 9.30 och vi avslutar senast kl 15.30. Lunch och eftermiddagsfika ingår självklart också i priset. Vi kommer att live-sända Bo Dahlboms föreläsning via Microsoft Teams men inte de följande gruppdiskussionerna. Om du vill delta via Teams är kursavgiften reducerad till 1225 kr exkl. moms. 

 

Varmt Välkomna!

Lennart Wittberg, Inger Sohlberg, Helene Ersson, Siv Liedholm 

 

 

Kursanmälan - Öppet seminarium den 14 oktober: Digitalisering och styrning

Vänligen fyll i formuläret nedan.

Faktureringsuppgifter

Deltagare

Tack av rang