Martin har lång erfarenhet av att hjälpa organisationer, ledningsgrupper och chefer i både privat och offentlig sektor i hur man använder och kombinerar faktabaserade metoder för att uppnå utmärkta resultat. Både för cheferna själva, deras medarbetare, kunder, organisationer och i deras liv.

För några konkreta exempel på resultat som andra har uppnått genom Martin´s stöd, se https://www.acq5.com/magazines/8_8632?page=36eller klicka på länken  https://lnkd.in/gXqRq2D(klicka på Martin´s namn och gå till sista sidan).

Den bakomliggande principen för Martin´s stöd är ”Som du leder dig själv, leder du dina medarbetare. Som du leder dina medarbetare, leder du grupper. Som du leder grupper, leder du team. Som du leder team, leder du hela verksamheter och organisationer. Det är som länkarna i en kedja. Det hänger ihop”.  Det finns fem anledningar till att Martins stöd ger utmärkta resultat för alla dessa länkar i kedjan.

De metoder som han använder är

1. forsknings- / faktabaserade
2. utgör best practice inom varje område
3. är praktiskt att använda
4. omfattande till både bredd och djup
5. systembaserade

Vad och hur de kombineras och skräddarsys till ledningsgrupper och chefer är huvudförklaringen till dessa resultat.

Martin har även vunnit flera nationella och internationella utmärkelser för de resultat som andra har uppnått genom hans skräddarsydda stöd till organisationer, ledningsgrupper och chefer. För några exempel

Martin är även en frekvent anlitad talare och projektledare vid internationella konferenser, som arrangeras av Eurostat, OECD, UNWTO, EFTA och UNECE konferenser under de senaste 15 åren.