Förnya offentlig sektor. Igen!
– En onödig bok om något nödvändigt

Offentlig sektor i Sverige fungerar relativt väl tack vare kompetenta människor som vill göra nytta. Men det finns hinder skapade av den tidigare förnyelsen som kallas New Public Management. Gårdagens lösning har blivit dagens problem.

Lennart Wittberg förklarar på ett enkelt och sakligt sätt vad som är problemen och avslöjar skoningslöst de absurditeter som tillåts fortgå. Men utan att skuldbelägga vare sig medarbetare eller chefer. Bristerna beror inte på att det är något fel på människorna inom offentlig sektor. De beror på systemfel. 

En förnyelse behövs. Igen. Problemen är väl kända och lösningar finns. Av det skälet är den här boken onödig. Men en förnyelse är nödvändig. Den här boken ger tips och vägledning. 

Boken bygger på tidigare publicerade artiklar som uppdaterats och kompletterats med mycket nytt material. Den är inte tänkt att läsas från början till slut, utan du kan läsa valda delar och hoppa fram och till-baka utifrån vad som passar dig bäst.

Här köper du boken

Boken säljs via de vanligaste försäljningskanalerna (Bokus, Adlibris m fl) och även via förlaget, Whip Media.

Om du önskar köpa fler än 5 böcker och är ett företag/offentlig organisation går det att köpa hos förlaget mot faktura. Ange i så fall ”bankgiro” som betalningssätt i kassan och skriv organisationsnumret i kommentarsfältet. Ni får då en faktura att betala inom 10 dagar.