Strategiskt tänkande
Konsten att förstå och förändra

”Vill du se och förstå din omgivning som den verkligen är? Vill du påverka det som händer i ditt liv eller i din organisation?

Den här boken erbjuder sätt att tänka på, som gör dig bättre på just det. Du kommer att lära dig varför förutsägelser är svåra att göra, varför många företag endast lever en kort tid och varför städer verkar kunna leva för evigt. Lennart Wittberg gör upp med snygga metoder och verktyg som lovar att allt är möjligt bara men följer en enkel mall. Boken utmanar konventionellt tänkande och förklarar varför komplexitet är det bästa som finns för att lösa problem, Boken är lärorik, den kommer att ge dig aha-upplevelser och den kommer att provocera.

Lennart Wittberg är en erfaren strateg som arbetat med nydanande utveckling både nationellt och internationellt. Bland annat har han bidragit till att göra Skatteverket till en av Sveriges mest framgångsrika myndigheter. Lennart Wittberg beskriver på ett lättläst och pedagogiskt sätt hur alla kan lära sig att tänka mer strategiskt.”

Kommentarer från läsare:

  • ”Boken är underhållande och tänkvärd.”
  • ”Vissa personer har det bara, de som lyckas göra visioner självklara.”
  • ”En briljant bok som jag varmt rekommenderar till alla som vill utmana ert eget sätt att tänka på och er syn på världen.”
  • ”Mycket intressant och användbar kunskap presenterat på ett begripligt och pedagogiskt sätt.”
  • ”Dags att bli lite klokare.”

Här köper du boken

Boken säljs via de vanligaste försäljningskanalerna (Bokus, Adlibris m fl) och även via förlaget, Whip Media. Du kan även köpa boken som e-bok.

Om du önskar köpa fler än 5 böcker och är ett företag/offentlig organisation går det att köpa hos förlaget mot faktura. Ange i så fall ”bankgiro” som betalningssätt i kassan och skriv organisationsnumret i kommentarsfältet. Ni får då en faktura att betala inom 10 dagar.